3530 Helchteren
Sint-Barbarastraat 30
www.polycolor.be
       

011/52 10 71
0475/61 84 61
info@polycolor.be
           

logo POLY-COLOR
Verf
Behang
Raamdecoratie
Vloerbekleding
Deco & Fun
Drogisterij
Sfeerhaarden Xaralyn (Ruby Fires)
Bouw & afwerking
 

VERZENDKOSTEN

 

Alhoewel Poly-Color een klassieke winkel is, en geen postorder bedrijf leveren wij ook aan huis. Wij brengen hiervoor de effectieve kosten in rekening.

Voor leveringen in België en Nederland  bedragen de transportkosten 1.10 € per product met een minimum van 11 € en een maximum van 35 €. Voor  Belgie zijn bij bestellingen boven de 300 €  de transportkosten gratis, voor Nederland zijn bij bestellingen boven de 300 € de transportkosten gratis. De pakjes worden verzonden door taxi-post, ben je niet thuis dan krijgt je een melding in de brievenbus dat je het pakje in het postkantoor van uw gemeente kunt afhalen.

Voor leveringen in Luxemburg  bedragen de transportkosten 2.40 € per product met een minimum van 24 € en een maximum van 150 €. Voor bestellingen boven de 300 € zijn de transportkosten gratis. 

Voor leveringen in Duitsland, Frankrijk en Engeland  bedragen de transportkosten 4 € per product met een minimum van 40 € en een maximum van 200 €. Voor bestellingen boven de 500 € zijn de transportkosten gratis.

Voor andere landen dient de klant steeds een prijsofferte aan te vragen met opgave van welke producten hij wil verzenden.

Ondeelbare pruducten en bestellingen van meer dan 30 kg(gewogen product verpakt) dienen te worden afgehaald ,tenzij anders vermeld of tenzij anders is overeengekomen

Gevaarlijke producten(ADR) dienen steeds door de klant te worden afgehaald.

Bepaalde gevaarlijke chemische produkten zoals Waterstofperoxyde, Salpeterzuur, Natriumchloraat, Zwavelzuur worden enkel verkocht voor industrieel gebruik aan firma's met geldig BTW nr.

Indien U aangeeft dat U  Uw bestelling wenst af te halen, verwittigen wij U per telefoon of per email van zodra Uw bestelling klaar staat. Het spreekt voor zich dat U hiervoor geen transportkosten dient te betalen

 


Beurzen & Evenementen
Openingsuren
Onze diensten
Contact
Stel uw vraag
Breng een virtueel bezoekje aan onze winkel
Poly-ColorarrowInfoarrowVerzendkosten

3530 Helchteren
Sint-Barbarastraat 30
www.polycolor.be
       

011/52 10 71
0475/61 84 61
info@polycolor.be
           

Gratis prijsofferte schilderwerken
Gratis kleuradvies & technische begeleiding
Inloggen